De Activiteiten

Ieder seizoen, tussen oktober en maart, kunnen scholen en organisaties met hun leerlingen en cliënten met een verstandelijke beperking, komen genieten van de schaatssport. Stichting Anton Huiskes organiseert schaatsactiviteiten tussen oktober en maart, elke donderdag, van half twaalf en half twee.

De begeleiding wordt verzorgd door een groep vrijwilligers, die vaak al vele jaren met groot plezier dit werk doen.

Elfstedentocht_foto_onderdeel1

De Vechtsebanen

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen is de kunstijsbaan in Utrecht waar wij met de deelnemers schaatsen. Het complex ligt in Utrecht Noord. Ideaal gelegen aan de ringweg N230, daardoor makkelijk te bereiken. De schaatsactiviteiten vinden plaats op de binnenbaan. Als het niet te druk is, kunnen gevorderde schaatsers op de buitenbaan rijden. Uiteraard onder begeleiding.

Speciale activiteiten

Sinterklaas_foto_onderdeel 1Twee keer per jaar vinden er speciale activiteiten plaats waar alle deelnemers weken naar uitkijken. Zo komt begin december Sinterklaas met enkele Pieten een paar rondjes mee schaatsen. En de jaarlijkse seizoenafsluiting is in maart met een heuse ‘Elfstedentocht’.

 Elfstedentocht 1

 

Vooruitblik op activiteiten in Seizoen 2019 – 2020 
Het doel van de stichting is om ten minste 14 schaatsdonderdagen te organiseren tussen oktober  2019 en half maart 2020. Op dit moment is er al zekerheid voor bijna alle donderdagen.

Bekijk het archief van activiteiten.