Bestuur en vrijwilligers

Bestuur

 Albert_bestuur_foto kopie 2Albert van Overhagen (voorzitter)
Als je eenmaal bij een activiteit van Stichting Anton Huiskes op de ijsbaan bent, wordt je hart geraakt. Sinds 2008 ben ik betrokken bij Stichting Anton Huiskes. Het bedrijf waarvoor ik werk is al jaren lang sponsor van deze mooie stichting maar ik wilde meer doen. Door plaats te nemen in het bestuur, ben ik actief betrokken bij dit bijzondere Utrechtse initiatief.

Hennie van ‘t Klooster (bestuurslid)
Hennie_bestuur_foto kopie 2Als enthousiast schaatser maak ik graag tijd vrij om kinderen en volwassenen met een beperking te helpen op de ijsbaan. Tijdens het wekelijkse uurtje leren de deelnemers schaatsen. Het kunnen bewegen op het ijs doen zij met plezier. Het geeft hen een voldaan gevoel en zij keren tevreden huiswaarts.

Jelle Terpstra (secretaris)Jelle_bestuur_foto kopie 2
Ik ben geïnspireerd door de maatschappelijk nalatenschap van Anton Huiskes om kinderen met een beperking te laten schaatsen en bewegen op ijs.
Zelf ben ik ook een groot liefhebber van de schaatssport.
Als kind heb ik zeer goede herinneringen aan mijn tijd op de ijsbaan.
De tweede pijler van de stichting is de groep vrijwilligers,
welke zich elk winter weer vol enthousiasme inzetten op de ijsbaan.

Vrijwilligers

De vrijwilligers van Stichting Anton Huiskes begeleiden elke donderdag van 11 tot 2, kinderen met een beperking op het ijs.

Groepsfoto website

“We trekken schaatsen aan en helpen op en rondom de binnenbaan met het schaatsen. Na afloop binden sommigen van ons zelf even de ijzers onder voor een rondje op de buitenbaan. En we drinken lekker koffie met elkaar. Maar uiteindelijk doen we het allemaal voor de kinderen: die rode wangen als ze van het ijs komen… super!”

Ook vrijwilliger worden? Bekijk dan hier de: Flyer_AntonHuiskes_vrijwilliger